Anabolični Steroidi In Mišice Stavbe


Anabolični steroidi oponašanje naravnih hormonov, in lahko spodbudi hipertrofije mišic.

Ključne točke

  • Anabolični steroidi je sestavljena iz Testosteron in dihidrotestosteron posnema.
  • Anabolični steroidi so poimenovani po sposobnost spodbuditi anabolizem, ki je značilna povečana beljakovin sintezo v mišice.
  • Vseh večjih športnih združenj so prepovedale uporabo anaboličnih steroidov.

Pogoji

  • hipertrofija mišic. Povečanje mišične mase zaradi vadbe, zlasti teža usposabljanja; opazen dolgoročni učinek vadbe.
  • dihidrotestosteron. Androgeni metabolita testosterona; uporablja za zdravljenje nekaterih rakov dojk.
  • Anabolični steroidi so Testosteron in dihidrotestosteron posnema hormonov, ki spodbujajo anabolizem, posebej beljakovin sintezo in mišično hipertrofijo.
Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Kaj so anabolni steroidi?

Anabolični Steroidi In Mišice StavbeAnabolični steroidi, tehnično znan kot anabolični androgeni steroidi (AAS) ali pogovorno "steroidov" (ali celo "roids"), so zdravila, ki posnemajo učinke Testosteron in dihidrotestosteron v telesu.

Povečujejo sintezo beljakovin v celicah, ki ima za posledico kopičenje celičnega tkiva (anabolizem), še posebej v mišice. Anabolični steroidi imajo tudi androgene in izboljšanje moškosti lastnosti, vključno z razvoj in vzdrževanje moške lastnosti, kot so rast glasilke, testise in telo lasje (sekundarne spolne značilnosti).

Anabolični androgeni steroidi (AAS) so bili najprej izoliran, identificirati in sintetizira je leta 1930 ′ s, in so zdaj uporablja v terapevtske namene medicine povzroči rast kosti, spodbujanje apetita, povzroči moški pubertete in zdravljenje kronično zapravlja pogoji, kot so rak in AIDS.

Anabolični steroidi tudi poveča mišično maso in telesno moč, in zato uporabljajo športnike in bodybuilders, ki so enaki za povečanje trdnosti ali postavo.

Znani neželeni učinki vključujejo škodljivih sprememb v ravni holesterola (povečano lipoproteinov nizke gostote in zmanjšala lipoproteinov visoke gostote), akne, visok krvni tlak in poškodbe jeter. Nekateri od teh učinkov lahko ublaži ob dodatni droge.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Kako deluje anaboličnih steroidov?

Farmakodinamiko anaboličnih steroidov so za razliko od peptid hormonov. Peptid vodotopni hormoni ne more prodrejo celične membrane maščobnih in le posredno vpliva na jedra tarčne celice preko njihove interakcije celice površinske receptorje.

Kot maščobi topnih hormonov, Anabolični steroidi so prepustne membrane, pa vplivajo jedru celic neposredne tožbe. Farmakodinamično delovanje anaboličnih steroidov se začne, ko eksogeni hormon prodira membrane ciljno celico in se veže na androgene receptorje, ki se nahajajo v citoplazmi celice.

Od tam, spojina hormon-receptor difundira v jedro, kjer se spreminja izražanje genov ali aktivira procese, ki pošiljajo signale na druge dele celice. Različne vrste anaboličnih steroidov veže na androgene receptorje z različnih pripadnosti, odvisno od njihove kemijske strukture.

Nekateri anabolni steroidi, kot so methandrostenolone vežejo šibko ta receptor pri in vitro, vendar še vedno kažejo androgenih učinkov v in vivo. Razlog za to neskladje ni znan.

Učinek anaboličnih steroidov na mišične mase povzroča na vsaj dva načina: prvič, povečujejo proizvodnjo beljakovin; Drugič, se zmanjša čas okrevanja blokira učinke kortizola hormona stresa na mišičnega tkiva, tako da katabolizem mišic je močno zmanjšana.

Nekateri hipotezo, da to zmanjšanje mišične okvare se lahko pojavijo z anaboličnih steroidov, ki zavirajo delovanje drugih steroidnih hormonov, imenovane glukokortikoidi, ki spodbujajo razčlenitev mišice. Anabolični steroidi tudi vpliva na število celic, ki se razvijejo v maščob shranjevanje celic z namesto tega spodbujajo celično diferenciacijo v mišične celice.

Poleg tega lahko anaboličnih steroidov zmanjšanje maščobe s povečanjem bazalnega metabolizma (BMR), saj povečanje mišične mase poveča BMR.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Fizični učinki anaboličnih steroidov

Anabolični steroidi so Testosteron in dihidrotestosteron posnema hormonov, ki spodbujajo anabolizem, posebej beljakovin sintezo in mišično hipertrofijo. Zaradi svoje podobnosti z moški spolni hormoni, z uporabo Anabolični steroidi lahko povzroči masculinization žensk in spremembe sekundarne spolne značilnosti moških.

To naredi steroidi privlačna za tiste, ki želijo spremeniti njihov videz, zlasti za oblikovanje telesa. Nadaljnje negativne stranske učinke anaboličnih steroidov vključujejo ovirano rast mladostnikov, povečanje ravni holesterola, visok krvni pritisk, akne, poškodbe jeter in spremembe levega prekata v srcu, da ne omenjam morebitne psihiatrične težave.

Kljub ti neželeni učinki anaboličnih steroidov lahko terapevtsko uporablja za spodbujanje rasti kosti in apetit, in zdravljenje kronično zapravlja pogoji, povezani z rakom in aidsom, čeprav je na veliko nižji odmerki od tistih, ki uporabljajo za povečanje učinkovitosti.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Steroidov za Bodybuilding

Zloraba anaboličnih steroidov, ki se razlikuje od zlorabe drugih prepovedanih snovi, ker prvo uporabo steroidov anabolic motivirani, ne takojšnje evforija, ki spremlja druge zlorabljajo droge, ampak uporabnikovo željo, da spremenite njihov videz in delovanje, značilnosti velik pomen za mladostnike.

Ti učinki lahko spodbudi zaupanje in moč, ki vodijo uporabnika spregledajo potencial resno dolgoročno škodo, ki te snovi lahko povzročajo. Zaradi nepoštene prednosti športniki in tekmovalci, ki uporabljajo Anabolični steroidi, vse večjih športnih združenj so prepovedana njihova uporaba.

Čeprav Anabolični steroidi lahko izboljšujejo nekaterih vrst delovanje ali videz, so nevarne droge, in kadar se uporablja neustrezno, lahko povzroči številne hude, dolgotrajne in pogosto nepopravljive negativne posledice za zdravje.

Na primer, lahko stunt višina rastoče mladostnikov, masculinize ženske in spremenijo spol lastnosti moških. Anabolični steroidi lahko povzroči tudi prezgodnji srčni infarkt, kapi, jetrnih tumorjev, odpoved ledvic in resne psihiatrične težave.

Poleg tega, ker so steroide pogosto vbrizgati, uporabniki tveganje pogodbene ali prenos HIV ali hepatitisa.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Anabolični Steroidi In Mišice Stavbe

  Search:

 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

  Links